Gitaarles in Bussum

Gitaarles in BussumZoek je gitaarles in Bussum of Naarden?

Ik geef gitaarles in Bussum en Naarden. Klassieke gitaar, popliedjes,  top-40 repertoire, fingerpicking, fingerstyle, kampvuurliedjes, kinderliedjes en jazz: ik vind het allemaal leuk om het je te leren!

Uitgangspunten van de gitaarles

Ik vind het het belangrijkste dat je je op je gemak voelt in de les en iedere keer met plezier naar de les toegaat. Daarom vraag ik je regelmatig welke liedjes jij wilt leren maar stel ook liedjes/nummers/stukken voor die je nog niet kent maar dan hopelijk wel mooi vind. Zo wordt je kennis van het gitaar repertoire alsmaar verruimd en leer je de gitaar steeds beter kennen.
Noten leren kan maar moet niet, ik werk met tabs, geluidsopname’s en video. Alles met als doel dat je zo snel mogelijk zo mooi mogelijk gitaar leert spelen.

Gitaarles voor alle leeftijden

Ik geef gitaarles aan alle leeftijden, van jong tot oud. Mijn jongste leerling is op dit moment 8 jaar de oudste 82 (twee-en-tachtig!) jaar.
Eén van mijn leerlingen heeft het EGTA concours gewonnen iets waar ik beretrots op ben!

Over www.vancoen.nl

Deze website (www.vancoen.nl) heb ik speciaal gemaakt voor mijn leerlingen. Als je in het bezit bent van het wachtwoord, heb je toegang tot mijn agenda, bladmuziek en mp3’s.
Ook mag je dan mijn spreekbeurt-tas lenen. Dat is een tas boordevol materiaal zoals een gitaar zonder achterblad, verschillende stukjes hout waar de gitaar van is gemaakt, snaren, (ook darmsnaren) een CD met verschillende soorten gitaarmuziek, plaatjes, gitaartijdschriften enzovoort. Over het algemeen halen mijn leerlingen daarmee hoge cijfers op school 🙂 maar het is natuurlijk vooral leuk om al die spullen bij elkaar te zien.

Is er nog plaats?

Als gitaarles in Bussum of Naarden wilt en je wilt weten of ik nog plaats heb en wat de prijzen zijn kun je het beste even hier gaan kijken: www.gitaarlesbussum.nl

 

Deze website gebruikt cookies. Klik op accepteren om verder te gaan.   Meer info

Scroll naar top